Chmatákov online


Fórum – Chmakuza vs CH.B.I.

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Chmakuza vs CH.B.I.

Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Ahojte, někdo psal systémovku, že by jsme mohly udělat nějak klanwar Chbi vs chmakuza. Já jsem klidně pro, alespoň by se to nějak pohlo... Kdyžtak poprosím někoho z chmakuzy, ať semka hodí nějaký čas, který by se jim to hodilo + počet, kolik by jich cca bylo. Nevím jak si to dotyčný představoval, ale to se dořeší kdyžtak tu.
(navrhuju, aby se to odehrálo ve 4tém, ale klidně zvolte i jiný prostor)
# 30.8.2014 19.50
 

Stránky: 1 2 3 4

Mario
uživatel
Obrázek
SZ
Mě osobně by to vyhovovalo v pondělí večer, ale nechám kluky (vás i nás) at se sami vyjádří, který datum jim vyhovuje nejvíce a podle toho budem mít i předběžnou představu o účasti.

I když ..Ted mi dochází, že v pondělí večer by jeden turnaj už být měl, ale vzhledem k tomu, že většina killerů je členem jedné či druhé organizace, myslím že budou mít obě strany možnost se tam nějakým způsobem vyřádit.. :-! lol
# 30.8.2014 20.06
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
MangoxD
uživatel
Ve hře: Mango
SZ
Nikdy dopredu neviem, kedy budem mať čas. Počkám, nech niekto navrhne nejaký čas a podľa toho uvidím.
# 30.8.2014 20.17
 
MAK_obnova2
uživatel
SZ
Co takhle, třeba aby správci každé pondělí byli v baru nebo někde a ten kdo by ten bar ovládal v určitou hodinu by získal nějakou výhodu?

Jen takovej nápad, jak by se mohla zpestřit ta "válka"

Třeba by fabos řekl, že za 3 hodiny kdo bude ovládat bar vítězí (mohlo by to být náhodné)
# 30.8.2014 20.35
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Já jsem to psal :) Vadí mi, že se udělalo toto rozdělení a nic se neděje .. Dnes jsem udělal kill q, kde byla víceméně jen chmakuza a těšil jsem se, že CHBI čeká někde za rohem a přiletí a nic prostě .. Vždyť kvůli tomu se to dělalo, aby se rubalo, co se dá .. Víceméně jen tyto organizace maj podporu gm a nic prostě, to mě mrzí .. PRoto jsem psal tu systémovku, že by se mohlo něco domluvit .. Tak jak jsem už dnes u Q psal .. pokud je pořádám já a jsou ve 4., je mi jedno, jestli se killí hráči mezi sebou, kdo dostane odměny, atd .. Chmakuza si to vychytala, ochromila ostatní hráče a odměny si rozebrala mezi sebe a to se mi líbí .. jen prostě chybělo to kouzlo, že by přiletěli protivníci a rubali se mezi sebou o odměny .. :) Zkuste se nad tím zamyslet a dát co nejdřív dokupy sestavu aspoň tak, jako má chmakuza .. Aktivní killery, kteří chtějí akci a a já jim tu akci s radostí dopřeju :) Zkuste mi napsat pm s nějákými návrhy nebo něco, ať něco vymyslíme .. :)
# 30.8.2014 21.43
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
kubicek307
zablokován
SZ
Když se portuju tak stejně jediní lidé co hrajou je chmakuza a pár lidí co si chytá ryby. Stejně moc nechápu smysl těch klanu. Jestli se chtěli lidi killit tak nepotřebovali náký zvláštní klany. Stejně chmakuza je stejnej klan, neni to tak že by se mixlo xy lidí a killilo se, akorát se přejmenoval klan, moc nechápu proč. Příde mi to zbytečný, tyhle ClanWary se mohli dělat už dávno a i bez těch rozdělenejch klanů.
# 30.8.2014 22.05
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Ted je to proste tak a chce toho vyuziit :)
# 30.8.2014 22.13
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Honzan
uživatel
Obrázek
Ve hře: Ab31ch
SZ Skype
Souhlasim s kubickem
# 30.8.2014 22.51
 
Ar[a]Sh
uživatel
Ve hře: Ar[a]Sh
SZ Mail Skype
Fabos skvělý nápad. Co se týče toho času. Já osobně bych to bral kolem osmé/déváté večer. Nevím jak ostatní. Snad se v čas všichni z obou táborů vyjádří.
# 30.8.2014 22.54
Posiluj svoje myšlení.
Dokážeš všechno co chceš.
Protože to víš.
A to je víc.
Vyšší vždycky bere.
Žít, to je nejvzácnější věc na světě, neboť většina lidí jenom existuje.
Oscar Wilde
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype

Fabos121:Já jsem to psal :) Vadí mi, že se udělalo toto rozdělení a nic se neděje .. Dnes jsem udělal kill q, kde byla víceméně jen chmakuza a těšil jsem se, že CHBI čeká někde za rohem a přiletí a nic prostě .. Vždyť kvůli tomu se to dělalo, aby se rubalo, co se dá .. Víceméně jen tyto organizace maj podporu gm a nic prostě, to mě mrzí ..


Jaká podpora? Já osobně jsem nic nedostal, klan CHBI ještě není ani založen. Tu systémovku jsem odchytl úplně náhodou. Myslím si, že u toho sedím hodně, ale ve hře prostě není co dělat celý den. Buď tam nikdo není, nebo dáme 1-2 fighty s chmakuzou/FG ve 4tém a konec. Jestli chcete neustálé rubačky, tak zlevněte léky a jestli chcete, aby lidi neodlogávali, tak jim dejte zbraně, aby se o ně nebáli a to že uděláš 1 Q v době, kdy jsou ve hře čistě náhodou pouze hráči chmakuzy, tak za to já nemůžu. Kolikrát jsme je vystříleli ze 4tého a oni pak ani nedošli nám to oplatit, protože jich bylo málo nebo se jim prostě nechtělo. Další věc je, že snad všichni killeři už jsou rozebraní, takže my nemáme z čeho dorovnávat ty počty, ale musím říct, že s tím ještě zas takový problém nebyl, protože v poslední době jsme 4té ovládali především my BS/CHBI. Ještě k tomu Q, nemuselo by být špatné, založit topic, kde by se hlásil aktuální Q. Jsem na forku skoro 24/7, takže bych si toho s velkou pravděpodobností všiml a informoval ostatní z klanu.
Teď k Mákovy, to by nemusel být špatný nápad, dát určitý čas, ve kterém by se fightilo a myslím si, že se tam vždycky někdo objeví z každé strany.
# 30.8.2014 23.41
 
Hybrid is back
uživatel
Ve hře: Hybrid, Marksman, Zmetek
SZ Mail Skype

Fabos121:Já jsem to psal :) Vadí mi, že se udělalo toto rozdělení a nic se neděje .. Dnes jsem udělal kill q, kde byla víceméně jen chmakuza a těšil jsem se, že CHBI čeká někde za rohem a přiletí a nic prostě .. Vždyť kvůli tomu se to dělalo, aby se rubalo, co se dá .. Víceméně jen tyto organizace maj podporu gm a nic prostě, to mě mrzí .. PRoto jsem psal tu systémovku, že by se mohlo něco domluvit .. Tak jak jsem už dnes u Q psal .. pokud je pořádám já a jsou ve 4., je mi jedno, jestli se killí hráči mezi sebou, kdo dostane odměny, atd .. Chmakuza si to vychytala, ochromila ostatní hráče a odměny si rozebrala mezi sebe a to se mi líbí .. jen prostě chybělo to kouzlo, že by přiletěli protivníci a rubali se mezi sebou o odměny .. :) Zkuste se nad tím zamyslet a dát co nejdřív dokupy sestavu aspoň tak, jako má chmakuza .. Aktivní killery, kteří chtějí akci a a já jim tu akci s radostí dopřeju :) Zkuste mi napsat pm s nějákými návrhy nebo něco, ať něco vymyslíme .. :)



Já fakt nevím co od nás očekáváš ... Když jsme začínali hrát jako ten klan, tak jsme tam byli dá se říct nonstop, nezajímalo nás, že nikdo nedělal žádný Q, prostě jsme aspoň fightili draka a sami sebe navzájem ve 4. Teď už nás to baví čím dál tím míň, takže ve hře jsme míň a míň ...
Je to fakt paradox, že když jsme byli aktivní, tak se nic nedělo, ale teď, když už aktivní nejsme, tak tu něco plánuješ ...
Prostě tě ta hra omrzí, chvilku draka zabíjet můžeš, to samý i ve 4., ale časem tě to prostě musí omrzit ... Z LoLka jsem přešel na Chmat (já vím, je to blbost :D), ale teď už zase přecházím z Chmatu na LoLko, protože mě to prostě nebaví, že se tu nic neděje. Navíc se tyto akce z 90% času odehrávají, když tu někdo z nás není, nemůžeš přece po někom chtít, aby jsme tu byli nonstop, takže dochází k tomu, že jsme dost přečíslení, čímž úplně upadá možnost něco chytnout z killícího questu a radši se na to vysrat.
# 30.8.2014 23.50
 
Fredy_Guvno_Obnova2
autor hry
Ve hře: Fredy_Guvno
SZ
když pixee koupil ofík, začal jsem mu cpát aby to přiblížil jabku.. proč? kvuli tomu co ted řešíš... jenže, to by idioti co hrali za johna nesměli brečet že z toho dělá jabko, jen když dal skillení z 60 na 50... též bych to bral jak to říkáš ty, lidi nejsou posraní z každé zbraně, řemdové musí vnímat protože zbohatlíci se nebojí vletět do lhotky a vykillit to :D

ale co by se stalo kdyby se zbraně zlevnily? skoro nic, hlavní vydělávač, zase řemda, chytání lahví ti zaplatí všechny ostatní postavy, zlevněných zbraní by si lidi vážili stejně jako ted... pobuda má též dobré vychytávky, a když se zlevnily miny a plošné hole a lektvary, tak jste na to srali a stejně je nikdo nehrál :D

léky za 50 furt drahé, dát je za 20, slabé zbraně na skillení a otravování rybářů musí stát max 1k, zbraně se kterýma se dá killit třeba 2,5k včetně blesku, pořádné děla (když zaměřovač vyjde na 3k) tak za 5k třeba... uplně zlevnit miny (plošné hole né s těma by se furt podělávalo), lektvary a munice... vratil bych dmg lovcovi, přidal pobudovi do té jeho pistolky (když má takových 60% šanci na hit, tak pořádnej dmg)... ALE, jediné co by to přineslo by byly hejty blbečků co neví co by, zase by jste brečeli že je to moc fun, že je to přehnané, že z toho pixee dělá jabko a další sračky... měli by jste si konečně vybrat jestli radši brečíte, že se nic neděje, nebo že je to jako jabko :D já byl vždy pro to druhé, proto mě dokáže nasrat, když šulínci co nemaj vůbec tušáka jak to bylo plánované, řvou že je to jako jabko když se nic nezměnilo...
# 31.8.2014 0.58
sensi2k9
uživatel
Obrázek
Ve hře: sensiok, Royal
SZ
Kdo kupuje léky? Ja osobně chytám ryby a nebo delam eliky.. Takze zlevnovat mi prijde zbytečný.. Jinak zda se mi ze bs je hodne bohaté takže se o zbraně bát nemusí.. Stejne pokud o nějakou zbran přijdou tak ji můžou další den získat.. Spíše bych chtel požádat hráče aby neodlogavali, neříkám ze nemůžou odlog při 3v1 ale při Q nebo teamfightech bych zakázal odlog uz jen z principu, alespoň mezi chmakuzou a chbi..
# 31.8.2014 1.26
Born with nothing, die with everything
Houg_
uživatel
Obrázek
Ve hře: Houg,fappy
SZ Mail Skype
Tak udělejme anketu, kdo co chce. Já též zastávám názoru, že lidi chtějí jen killit a vydělávání je už prostě nebaví(a to jsem si nastřádal docela aj BANK, cca 250k a hromada zbraní, takže to říkám i přes to, že se mám dobře) ... Vždycky bude někdo brečet, ale jak už jsem několikrát psal, zastávám docela často hlas většiny. Ostatně to šlo krásně vidět, kolik lidí hrálo jabko a kolik ofic, když jabko jelo. To si myslím, že mluví za vše.
Jinak k tomu odlogávání... radši bych to ani nezkoušel. Uvidíš že by to byl co Q, to stížnost na odlog. Jinak u BS ti možná příjdem bohatí, ale většina lidí má po jednom černým s bonem 7+, akorát já mám cca 3 černé(hodně jsem jich odevzdal za poslední dobu) a 3-4 bílé + roták a 2 snipy.
# 31.8.2014 1.29
 
panBlack_obnova2
uživatel
SZ
Je hezký ze se tu pro vás dělají q, že si domlouváte bitky, ale to nejde i bez toho? Jak psal Fabo.. Musíte se rychtit pořád, na vánoce, v utery, v srpnu proste kdykoliv.. To je účel projektu..

Q vyhrazeny pro vás a podpora gm mi přijde zbytečná.. Sak se jen podívejte.. Jednou ze jjjj podporu od gm to chce, hrací se bojí o zbraně..potom zbraně nejsou problém máme jich dost..

Je to moc moderní a umělé.. Není to prostě chbi a chmakuza..
# 31.8.2014 2.09
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Hybrid, nejsi aktivní, tak odejdi z klanu :D .. Co mi je po tom, že hraješ lolko, hrej si ho, tak nech prostor pro jiné, kteří chtějí hrát toto .. :) Nedělalo se nic, špatně, teď se udělají tyto dvě organizace a zase špatně, tak co už proboha chcete?:D Všichni práva a zabíjet se příkazema? :D .. Má to být prostě tak, že jsi s bandou, vlětíš na jinou, rozjebeš je nebo ne, neřešíš .. A toto byl smysl těch organizací, prostě vtáhnout akci do hry a ne se vymlouvat, že předtím jste byli aktivníí a teď tě to omrzelo .. :D Tak někdo založte topic, jak byste si představovali, aby tento server fungoval, aby vás to bavilo .. to by mě vážně zajímalo :)
# 31.8.2014 7.35
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥

Stránky: 1 2 3 4

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Chmakuza vs CH.B.I.

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.