Chmatákov online


Fórum – Zatleskejme hráči DR0BEK

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Zatleskejme hráči DR0BEK [zamknuto]

APOŠTOL
uživatel
SZ
Tak se tu včera angažoval nějaký DR0BEK, s tímto tématem --> http://forum.chmatakov.cz/tema/13078-fredy-guvno

Přijde mi docela úsměvné, že nasazuje psí hlavu Fredymu. Vadí mu všechna individua a narušitelé pravidel serveru. Chlapec požadoval trest a uvědomění pro vysokoškoláka Fredyho. Ovšem, karta se obrátila dnes v noci..

Pan největší judista, který by nám všem vykopal zuby z držky.. si AFK skilluje celou noc u zdejší chmatákovské pošty. Kde si vesele skilloval dokud nebyl násilně zabit. No a proč vlastně zakládám tento thread? HA, jednoduchá odpověď!

Zajímalo by mě, jaký by ten judista DR0BEK navrhoval (sám) sobě trest. Když žádal v již zmíněném threadu trest pro nevinného Fredyho.

www.imghosting.cz/images/60DROBEKJEPICA.png

K agresivním moderátorům: Téma je v sekci diskuse o chmatákově, tak TY-TY-TY jak mě to zamknete. Chci slyšet veřejný názor na pokryteckého hráče, který si říká NEJLEPŠÍ JUDISTA DR0BEK
# 24.7.2014 6.31
 
  • Co je DR0BEK, podle Tebe zač?
  • Krysa2 hlasy, 100 %100 %
  • Pokrytec0 hlasů, 0 %0 %
  • Celkem 2 odpovědi
    Anketa již byla ukončena.
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
O co v furt jde ? .. fredy takto nadava porad, bylo uz na nej nekolik stiznosti a kdyz nekomu neco vadi, tak je hned spatny? .. kdybych sel do hry a zacal ti nadavat, tak do par minut zalozis topic, jak ti moderator fabos nadava, ze si to nemuzu dovolit ;) .. a ten tvuj dodatek pro moderatory snad nemyslis vazne :D kdyz ti to ja nebo nekdo bude chtit zamknout, tak to udelame :)

A btw .. jsi krysa :) drobkovi to mas za zle a sam bonzujes :D
# 24.7.2014 6.38
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
APOŠTOL
uživatel
SZ
Milej Fabosku,

kdybych hodlal bonzovat.. tak to udělám v úplně odlišném stylu, aby si chlapec vylízal kelímek plného pižma, až do dna. Určitě mu nehodlám mít nic za zlé, ale když je to šourek, co si jde stěžovat na neadekvátní chování a sám je to špinoš. Tak bych rád, aby jsme mohli podiskutovat.

Když přijdeš do hry a začneš mě nadávat, tak mě to opravdu nerozhází. Naopak si naběhneš na řádně rozsáhlou potupu. :twisted:
# 24.7.2014 6.43
 
Fabos121
uživatel
Obrázek
Ve hře: pK_Fabos121
SZ Mail ICQ Skype
Ale prosimte, prvne jste zacali jebat do maka, ted do nej .. rozsahlou potupu? Na chmatu?:D to mi znici cely zivot a vyhodi me z prace :) .. tak afkaril, dostane np, fredy mu nadaval do rodiny, coz je dost detinske .. ne pardon, on to byl fake a drobek si to cele vymyslel, ze?:)
# 24.7.2014 6.52
Obrázek
You are always in my heart no matter where you are.... ♥
Dr0bek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Drobek
SZ
Upřímně mě zajímá jediná věc. Komu a kolik platíte za to, aby vám dával dohromady tyto posty. Jak se doprde*e někdo, kdo se na fóru prezentuje tímto stylem:

APOŠTOL:ak to udělám v úplně odlišném stylu, aby si chlapec vylízal kelímek plného pižma, až do dna.


může ve hře chovat tak, že jenom vkuse píše:

JJJJJJ
XDDDDDDD
DNES V NOCI NAVSTIVIM TVOJI MAMU A VOJEDU JI V TVOJI POSTELI
A VYSTRIKAM SE TI POD POLSTAR


Jste s Fredym dva NAPROSTO stejné případy. Jen s tím rozdílem, že ty by sis bez něho ani neuprdnul, stejně jako zbytek té vaší partie. Ale opravdu mi to nejde do hlavy. Máte nějakou rozdvojenou osobnost? Nebo opravdu tu hru využíváte jen k tomu, aby jste si nahonili ego?
Jo, psát ten topic byl nesmysl, neměl jsem ani tušení jak špatné to je. Kolik skvělých lidí s Chmatem seklo, jen kvůli bandě šulínků jako jste vy. Že Fredy dostal X BANů. které hrdě obchází a potom se směje lidem do xichtu. Já vás ale chlapíčci mám na háku. Alespoň od teď. Klidně mi dejte práva a sám vám budu mazat účty a blokovat IP. Jasné, za pár minut jste zpět, mně to nevadí. I kdybych vám těch účtů měl smazat milion, já mám trpělivosti jako nikdo jiný tady.
Navíc, nechápu, že ti/vám není blbé takto lhát. Viz.:

Fredyho_Matka:jj já jsem logl do hry ne, ani jsem nepsal nic, a on mi hned začal psát že mě ukope k smrti a že moje mama dělá řidiče náklaďáku a že ji včera prznil když spala...


ZBLIL JSEM SI KLÁVESNICI!!!! Všichni víme jak to bylo, banda lidí v klídku rybařila, než tam dorazilo tohle individuum a začalo se navážet do každého, kdo byl na dosah. Jen někdo zkusil napsat něco typu 'Nech toho, nejsi vtipný atd. atd. ...' hned mu od Fredyho přiletěla jedna-dvě poznámky o dotyčného matce/otci. Samozřejmě jeho rukopisem. Zapnout Caps-lock (ten když máte zapnutý, farmíte o 20% ega víc) a hlavně maximálně 3 slova na řádek. A jelo se, snad hodinu vkuse. Nic podobného, přísahám bohu, jsem ještě neviděl. Nemluvě o tom, jak si v klídku přede všema chodíš po vodě s WPE a ještě napíšeš: 'hele drobek uz to urcite skcriinuje XDDD' ...
A vy se ještě opovažujete tady zakládat topicy a psát posty o tom, že já jsem lhář a ten špatný. No jo, nelíbí se vám, že protivám někdo jde? Takhle jste se v minulosti zbavili i všech ostatních? Pěkné, moc pěkné...
Já se vám nebojím ani trochu. xD Fredy_jádro, který je strašně drsný, má krutopřísné hlášky o matkách a fotrech a jen, jako magnet, kolem sebe přitahuje další a další blbečky s podobně špatným sebevědomím jako má on.
Jste mi opravdu jen k smíchu, ba dokonce... je mi vás i tak trochu líto. ;-)
# 24.7.2014 8.38
Miluju Fabose :) ...a nestydím se za to!!
wW_WhiteWizard
uživatel
SZ
Naprosto souhlasím s Drobkem, jste banda totálních vymazanců ;)
# 24.7.2014 9.25
 
Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
Myslím že už stačilo. Tohle není debata ale zbytečný flame.

Apoštol/Drobek: Prostě to příště natoč např. pomocí Frapsu a trest dostane.

A pro některé jedince ještě dodatek. Ve hře už se netrestá tak jako dřív, tak buďte rádi a respektujte alespoň pravidla fora. Zkuste se alespoň chvilku chovat jako slušní lidi, není to přece tak těžké ne? Všichni se tu oháníte tím jak jste "old" hráči, tak se tak chovejte.
Lock
# 24.7.2014 9.36
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

Fórum » Diskuse o Chmatákově » Zatleskejme hráči DR0BEK [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.