Chmatákov online


Fórum – Chráněná zóna

Fórum » Archiv » Chráněná zóna [zamknuto]

Dvoulistek
uživatel
Obrázek
Ve hře: Dvoulístek/(Troj)Lístek
SZ
Ahoj,
vím, že je původně chráněná zóna myšlena jako VIP prostor. Bohužel už nějaký čas obchod v Chmatákově nefunguje a tedy nejde přístup zakoupit. Co udělat tohle místo "free" pro všechny hráče? Je mi jasný, že např. u ostrovů, které jsou zakoupeny konkrétními hráči, by to mohl být problém. Ale u té chráněné zóny by to mohlo být fajn. Prostor je stejně nevyužitý, jelikož do něj nemá snad nikdo přístup a věřím, že by plno hráčů ocenilo možnost využít toto místo.
Pěkný den.
# 4.5.2013 12.32
V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R.

Stránky: 1 2

Mario
uživatel
Obrázek
SZ
Však ano..Mluvím o každém vipku..Žádné nemá výhodu ..Proto tady v téhle hře nikdy nebude fungovat, že se minimálně vip zbraně budou používat i při zabíjení, než aby se jen řemda pochlubil..
# 5.5.2013 18.17
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.
* Albert Einstein
koly aneb qqqqqq
uživatel
Obrázek
Ve hře: Koly
SZ

Nevieš:všechny bile se mi zdá že má mario a ten je používá ... vubec nevíš koly tak nemel ... nehraješ ale hraješ si tu že víš všechno o hře v které si už tak 500 let nebyl


V podstatě asi přicházím o strašnou zábavu, která se mi nedostává. Odvolával jsem se na několikaletou zkušenost a to nepopřeš, že si většina lidí schovává své VIP věci pěkně v bance a chlubí se jimi maximálně screeny na foru.
Pokud nejsou ty zbraně o tolik lepší než ty v obchodě, tak je směšné jim přisuzovat cenu přes 200 tisíc, hlavně když je efekt vizuální, který ani moc neznamená, ale je pravda, že chmat má svoji vlastní, sofistikovanou ekonomii.
# 5.5.2013 20.57
Zde je místo pro vaši reklamu.
Obrázek
Chmatákov prodán
Obrázek
Montik_obnova2
uživatel
SZ
Dlouho sem nehrál a hrát nebudu ale....
Můj názor je takovej, že jsem PRO.. páč kde asi chceš vklidu ukazovat/přerovnavat svý věci bez pocitu že tě někdo skillí? Navíc v chraněný zoně se většinou scházeli velký grupy lidí a kecali a ti co AFKařili se pak přidali...
Pak se tam daj v poho ukazovat ty VIPka

Ale i tak tu budou skupiny lidí:
Jedni co chtěj chraněnou zonu jako já
Druzý, takový ti ojebávači co jí chtít nebudou

A nebo old hráči, kteří budou chtít aby neplatila obrana po celém CH jako kdysi. :)

Tohohle tématu si stejně nakonec Gizmo ani nevšimne, nic se nevyřeší, jen pár lidí tu bude říkat jak by to bylo podle nich nejlepší, takže tohle téma stejně jako vždy spadne do zapomení a zamkne se. Zdravím a mějte se hezky :)
# 5.5.2013 21.33
 
Maly John
moderátor
Obrázek
Ve hře: Makající John, Honík
SZ ICQ Web
Popravdě chráněnka dost kazila hru. Když redky mohly beztrestně vyskočit ven, někoho podělat a pak jen zapadnout zpátky tak to bylo nanic. Jako kill zóna to plní účel lépe. Banku bych tam taky zrušil, není ono, když je tak blízko. VIP zónu bych nechal jak je a jen obnovil nákup VIPek. Pak by to mělo smysl.
# 7.5.2013 10.44
Nobody's perfect. My name is Nobody.
Dva smajlíci = emoce, tři a víc = demence. :D :D :D
honik.wz.cz/chmat.html - kompletní návod na Chmatákov

Stránky: 1 2

Fórum » Archiv » Chráněná zóna [zamknuto]

Pro zasílání odpovědí se musíte přihlásit.



(Registrace)


↑ nahoru | © 2004–2009 Chmatákov Team. Všechna práva vyhrazena.